Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 1, 2010

Rania nak adik!

RANIA NAK ADIKKKK!!!!!!!
Babah soh Rania mintak ngan mama.
Oho..ho..
Camno?


"Ainya...amik baby ni nak? Comeyyyyyyyy....." ;)



~Qaseh Ermily Ernida~
*Cute sangat! Tengah tido....



*Alalalalalala...dia sejukkkkkk. Hehehe...





*Ini la mama Emirly...
Cuba Ainya tanye aunty Eja.
Bole x nak pinjam? ;)




X lama lagi Emirly akan wat Majlis Cukur Jambul. So, mama pun kadang menyibuk gak dok search orang nye Majlis. Zaman skang ni derang wat grand2 kan? Siap pelamin bagai. Time Muqrie dulu aku just letak Muqrie dlm Safety 1st Hammock camni jer. Simple giler! Hahahaha...



Skang ni siap camni hah! Byk lagi yg lelawa. Korang google jer cam aku wat ni. Cute kan?












*Apapun...semuanye bergantung pada budget sendiri. Huhuhu...


10 comments:

al-lavendari said...

uncle buat untuk cucu2 jer lah !

sekarang dah tahu kita sebangunan, bolehlah jue ngan emme belanja uncle kuetiau kat kopitiam di bawah. hehe

JUE said...

al-lavendari: Hahaha...bole2. Nak soh belanja kt Mines pun bole, uncle! hehehe...

DKosongLapan said...

ishhhh...betoi sangat dah permintaan Rania tu cik JUE...sian si rania takde kawan....ate bile lagi nak bagi kawan pade rania tu????

JUE said...

D08: Ish..kome ni. Bior ler Rania berkawan dengan abangnye dulu ler... hehehe (Kalau salah ckp Perak, jgn marah eyh...)

Emy Amir said...

Jue, kiter ingat nak preggy bulan May tahun depan..insyaAllah la kan..samada terawal atau terlambat...ekekekeke...jomla!

eMMe said...

tunggu giliran mE lak dgn sabar dlm doa
usaha jgn putus asa eMMe,
Kak Jue doakan saya ekk...berkat doa kawan2....
leh jadi ibu cam eja/kak jue dll....

Umie a'iesya said...

kak jue eheheh...ainya nak adik tuu..jgn ubah topic ye...kan ainya kan?

kak emme:amin!Allah sayagkan kamu!

JUE said...

Emy Amir: Ye ker? :) Emy x pe la..Ca ngan Daniel senang nak handle. Jue ni, anak2 still suka berlari-lari lagi ni hah! hehehe...
*Tapi kan...Jue pun mybe thn depan akan bukak IUCD. Awal sethn. Look n See je lah nanti. ;P

JUE said...

eMMe: Kami di Bahagian, sentiasa mendoakan utk eMMe. Aminnnnnnn...

JUE said...

Umie a'iesya: Hahahaha...nak lari topik sket jer ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails