Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, December 10, 2010

Family Day 2010 - Entry kedua

Entry kedua ni penuh ngan gamba2. Tu pun aku dh tapis2 dh tu! Hehehehe... Layannnnnnnnnnnnnnn.


4hb Dis (Sabtu)
petang.
Bercanda di pasiran pantai! :)
Location: Pantai di Berjaya Langkawi Resort.



*Auuuuuuwwwwww....seksi anak dara I ni. Pakai baju ngn spender ropol2 je! Tak pakaikan swim suit 2 pieces dia. Time nk mengemas-ngemas baju aritu baru mak nye try kan ke anak. Rupenye dh kecik!


*Bola pantai time.....!!!!!
~ x yah lah cari aku yg mana satu...coz time ni aku sefamily ke swimming pool.



5hb Dis (Ahad)
9.15 pagi: Bertolak dari Berjaya Langkawi Resort ke tempat naik bot di area mana ntah! hahaha... Apa daaaa! Tau jalan je... =D


*Dalam bas. Masing2 eksaited!



*Dah dlm bot. Kami semua dibahagikan kpd 5 kumpulan (5 bot).
Time ni sempat lagi rapat2kan ngan bot sebelah & posing!
~Yg pakai baju oren tu big boss tau! ;)


*Haaah...yg lambai2 tangan mesra alam gitu... 2nd big boss! =D


*Mula2 skali kteorg di bwk tgk monkey! =)
Kiut-miut semuanye & monkey ni akan berenang dtg ke bot kita utk amik makanan.

*Hahhhh...dah macam artis dh monkey2 ni.
Kemain ramai paparazi yg dok amik gamba!
Ahahaha...


*Pastu kteorg tgk beberapa ekor burung helang mkn fish lak.
Mkn fish yg dlm air tau...


*Pastu masuk dlm gua...


*Ni nk kuar dh... Posing dulu! hehehe...


*On the way ke Gua Kelawar
sambil menikmati pemandangan yg indah & udara yg nyaman.


*Lalu kat kawasan tempat parking bot2 persendirian.


* Amik gamba sefamily di luar/area Gua Kelawar.


*Tu bukti yg kami dh sampai ke Gua Kelawar!
~Padahal x masuk pun. Org ramai sgt...dok dlm bot jer ;P


*Kilim Geoforest Park. Kata boatman, ni tmpat org wat kajian.


*On the way nak tgk fish.
~Punye lena la Rania tdo. Kena angin tu yg mata cepat layu tu...


*Ni la fish2 nye!!!!!!


*Bole bagi fish mkn. Boatman dah sediakan keropok utk kteorg feed the fish. Tapi 1 bungkus dh abis dimakan dek Muqrie & Rania. hehehehe...
Kawasan ni bukan kawasan utk berenang ke snorkling ke...
Kalau nak jugak...apa2 hal tanggung sendiri.


*Tapi budak2 ni apa di kesah nyeeeeee. Terjun!!!!!
Hahahaha...


*Tengok la cik abg aku ni hah. X pakai life jacket pun. Aku yg risau!


*Hah...jaga2 boss nak terjun gak! Lepas dicabar dek anak2 buah :D


*Deebusshhhhhhhh!!!!!
Hamik ko! Ahahahahah...
~ jgn risau..lepas tu dia timbul.


*Then singgah cini utk lunch.


*Bersambung lagi ke entry seterusnya hari Isnin nnti eyh? Kteorg gi Tasik Dayang Bunting lak! Sudi-sudikanlah membaca entry aku ni. Sayang korang semua!!!!




8 comments:

eMMe said...

wahhh akak....skali lagi ku dirundung jeles....huwaaaa...takde mood laaa nak upload, rajin nye kakk.... takleh TAG ke? hahaha....

midiaida said...

bestnyeee tgk pic2 akak nei..meriahhh..cpt2 up lg yek..nak tgk lg..nak tgk lg..hihihi..

. i . n . a . z . said...

muqrie tade nak buat aksi terjun bot ke... seronoknya tengok gamba....

JUE said...

eMMe: Ahahaha...blogspot x wat TAG lagi! ;P

JUE said...

Midiaida: Lepas lunch kang K.jue try way entry sambungan yer... TQ sbb sudi baca :)

JUE said...

inaz: Hehehehe...Nasib dia x wat aksi camtu. Cuma dia still nak ke depan & ke belakang bot. Muqrie tu dlm diam sbenanye takot air! hihihi..

SyidaGorjes said...

perasaanku = jeles.bole tak?

JUE said...

SyidaGorjes: Hehehe... next time soh la company wat family day gak =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails