Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 22, 2010

REUNION ex- KPMM yg ke-4

Salam semua..

Ni reunion kami yg ke-4. Dari kami yg dulu ada yg sebilik, ada yg serumah, yg sekelas dan ada yg sebatch. Best2! Sonok2! hehe..

Setelah 2 thn pertama reunion diadakan di umah ku yg kecik molek tu...then kali ketiga di Kenny Rogers Alamanda (cam nk pecah KR tu dek hiruk pikuk anak2 ku. ahahaha...).

Kali ni diadakan di umah Zura @ Taman Pulai Impian, Sikamat, Seremban pada 18hb Dis 2010 baru ni. Lunch mkn nasi & lauk pauk orang N9 disediakan oleh tuan rumah. Kami yg lain2 ni harap dpt la bawak desert & make sure x sama lah. So, berpakat-pakat la kami apa yg patut dibawa. Hehehe...


Layan gamba!

*Nano bwk agar2 yogurt stowberi - sedap weyh!
*Shem bwk cupcakes yg diorder. Siap ada tulisan KPMM 1999-2001 tu...
*Yan bwk jeruk from Penang.
*Diha bwk buah-buahan.
*Aku????? hahaha...bwk thousand island jer!!!!! - jadi la fruit salad! =D
-Lauk tuan umah xde dlm gamba. Sbb masing2 dh kebulor!



*Kami...
L to R (berdiri): Zura, Aku, Shem & Yan
L to R (duduk): Diha & Nano
- Yg nmpk sipi2 tu Zura nye MIL.



*Kami & anak-anak (Muqrie, Rania & Harith)



*Tuan umah ngn anaknye yg baru bangun tido, Thaqif -good boy. hehe..



*Anak sapa la ni?????? Hahaha..
-Nak bwk blk Putrajaya ke nakkk oiiiiii....



*Suami2 mereka...
-Aku single mom aritu. PerWIRA ku x sihat.
So, ku tinggalkan my darling di rumah utk merepairnye =)


*Ermmm..yg no. 1 ngan no. 2 tu..
tiap2 tahun bergambar mesti makin membesar!!!!!
Nape ntah?!
Hurh!!!!!!



7 comments:

midiaida said...

wah bestnye dpt wat reu..sonok kan jumpe membe2 lame..adoii..bile laa nak wat reu???..hihih..

. i . n . a . z . said...

hati senang..... tu yang membesar tu... tapi kan... sebenarnya nampak kak ana dah kurus la dari yg sebelum nih.. diet besar besaran ke

JUE said...

aida: Tu la..mmg sonok! walaupun x lengkap (geng x cukup). Tapi still happy! Aida wat la ngn kawan2...kn dh ada pengalaman jd organizer! hehe...


inaz: Ye ke inaz? X de la...berat makin naik tau. Tu yg kena control sket kecuali weekends - payah bnor nk control! =)

SyidaGorjes said...

membesar bagai johan!hahahaha...ops!

JUE said...

Syida: Aippppppp...hahahaha.

nurul said...

ehem....wah best nye ek reunion tu...huhuhuhu..makin membesar xpe kak ju,tu mkna nye sihat..hehehehe

~dARlee zURiS~ said...

alaa...tak aci!
nak ikut gak.huhuuu...
kak nani takde eh?
apa citer die ye.
rindu kakak2 suma!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails