Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, December 9, 2010

Family Day 2010 - Entry pertama

Family Day 2010 kami baru ni bermula dengan perjalanan seperti di bawah:


3hb Dis (Jumaat)/ 4hb Dis (Sabtu).

12.00 tgh mlm: Bertolak dari ofis ke Jeti Kuala Perlis dgn menaiki bas.

8.30 pagi: Sampai di Jeti Kuala Perlis. Org terlalu ramai. 2 org gi beli tiket. Yg lain2 gi breakfast. Tiket feri kol 10.00 pagi.

10.30 pagi: Feri baru sampai. Kteorg dari kol 9.30 dah beratur tau! Penat giler! Ngan nak mengawal anak2 supaya x berlari-lari lagi. Ngan panasnye... Org ramai lagi. Huh, mencabar!

Feri bertolak ntah pukul bape. Sampai Jeti Kuah, Langkawi...tunggu lak bas amik kteorg utk ke hotel ntah pukul bape. Perjalanan dari Jeti Kuah ke hotel dlm 30 minit (kata driver bas).

1.30 tgh: Sampai di lobi Berjaya Langkawi Resort. Terus gi lunch di Dayang Cafe kat dlm hotel ni jugaklah. Pewot masing2 dh lapar. Badan pun tersangatlah letih. So x de gambar.

Pastu dapat kunci bilik terus naik shuttle (cam bas kecik yg open air) utk ke chalet kami. Camni ler rupe chalet yg aku duduk tu. Superior Chalet (sebab aku bukan bos kan...so dok superior je ler. hehehe).




Ni dalam chalet. Nice jugak... ;)




*Terlampau penat sgtlah. X dan nk bergambar2. Terus gi mandi dgn sepuas-puasnye! :)


Bersambung ke entry seterusnye esok k?

13 comments:

SyidaGorjes said...

bilik macam tu punya besar pun jue kata kecik?kalau bilik bos mesti lagi besar kan-luahan dari org yang tak penah pegi family day.

midiaida said...

hahahh..mule2 tgk gambo chalet tuh cam x best jek..sekali tgk dlm bilik..mak aiii..bestnyeeee!!!..cepat2 hupdate entry ke 2 yek..x sabo nak tgk pic setrusnye..;D

JUE said...

Syida: Hehehehe...klu bilik bos2 lagi best syida! Jeles tgk tau...! Tp x pe la..ini pun dh ok sbenannye :D

JUE said...

Aida: Chalet kteorg cam dlm hutan tp bilik ok la... :) Jap2 gi K. jue post entry kedua k?!

DKosongLapan said...

wowwww...best......awok dulu mase stay dekat langkawi....stay dekat kg tok senik resort...memang best leee..suasane kg dalam utan....bestt...tak sabo nak ke langkawi lagiii

Umie a'iesya said...

wah wah...cuti time!!!!!!!!!!hehehhee

eMMe said...

huhuu..kak jue dah start upload gambar Langkawii...oh tidakkk! belum dtg mood Rajin lagikkk...huhuhuh...

So Shy Lady said...

okla bilik tu...damai je tapi transparent.
takde langsir ke? hehe

eMMe said...

ade langsir,
alaa..kalo nak naked takpe, kan org nmpk, kera/munyet je yg tgk, ape de hal, hahahahha!

JUE said...

eMMe: Laaa..cepatlah upload me! Nak baca versi emmi lak! hehehe..

JUE said...

So Shy Lady: Aman dan damai... :)
Langsir? eMMe dh tlg jawabkan tu.

JUE said...

eMMe: hehehe..betul3x. Tapi still shy lah! Kot la abg2 shutle bus lalu...

JUE said...

D08: Alahai..terlupe nk balas komen. Terlambat sket eyh...sowi! ;)

Tu ar...sonok kan gi langkawi?! Kat Kg. Tok Senik Resort ada monkey x cam kt Berjaya? hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails