Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 30, 2010

Muqrie wif Animal

Ni gamba2 lama dari pendrive gak. Tahun 2009. Mase gi Zoo Negara. Time ni umor Muqrie 2 tahun 10 bulan.

Muqrie mmg sentiasa aktif dan suke berlari-lari. So, bila gi Zoo ni dia mmg eksaited sket. Mase ni lah dia agak bebas berlari-lari. Sambil2 aku ngn cik abg kecut pewot, kot2 la dia nak terjun ke kandang Rimau ke...kandang Beruang ke! Huhu...


Aku pilih nak letak gamba aksi2 Muqrie bersama binatang2 kat zoo. Jom layan! ;P




* "Bebaik tengok camel tu Muqrie...kang dia lepas bom kang!" hehehe



* "Babah, Muqrie & elephant tengok camera cepat! Mama nak snap gamba ni!" ;P



*Amik ngan zirafah lak! Sebelah kandang elephant.
- Muqrie tu diletak camtu, sebab x mo bagi berlari. X larat nak kejar dah babah.



*Kat area sini pun ada ziarafah lah!



* Wahhhhhhh....banyak suka la ini budak tengok itu rusa!
- nampak x tangan mama enterprame? Takot dia melompat jer...huhu.



*Eh...sape tu? Jimmy Shanley la... Tgh shoot bersama Daus AF 8 utk Trek Selebriti rupenye...
- Ini gamba tahun 2009 okey...sbb tu la Jimmy still hosted Trek Selebriti lagi. ;p


*Hah..hah! Yang ni lak. Apa yg Muqrie eksaited sgt tu? Cam nak masuk dlm kolam tu jer...!
Kolam ikan ker???

- Kemain lagi mama pegang Muqrie kuat2.




BUKAN KOLAM IKANNNNN!!!!!


KANDANG PAK BELANG LERRRRRR........


*Peringatan bersama: AWASI ANAK ANDA KETIKA DI ZOO! =D



16 comments:

Umie a'iesya said...

heheheh, aduiii..muqrie niiiiii....syoknya diyaaaa

JUE said...

Umie a'iesya: Hmmmmm....tu le. Terlebih syokkkk!

rATu kEBaYA said...

seronok ye g zoo

karipapsayur said...

nanee pk nnt bulan 12 baru nk bwk qaiser.. dh pk, harus bwk stroller nihh! ha ha ha..

nyot2 puting dia ye masa nih!

al-lavendari said...

jue ada tengok budaya berdiri tak ?

.
.

Uncle amik gamba kat ne ni? Macam kat bawah opis Jue jer view dia?

itu komen jue. cuba lawat sini, jue akan tahu jawapannya.

http://al-lavendari.blogspot.com/2010/02/k-u-seorang-tukang-jahit.html

. i . n . a . z . said...

hohoho.... muqrie icap puting lagi masa tu. muqrie ni tatau takut langsung. gerammnyeeee

eMMe said...

bile tah nak gi Zoo lagi..hehehe...

JUE said...

ratu kebaya: Budak2 paling sonok!

JUE said...

karipapsayur: hahahaha... digalakkan utk membawa stroller ke zoo (klu qaiser nk dok dlm stroller tu la..)

*time ni pun bwk stroller sbenanye tp Rania yg dok dlm stroller tu coz dia kecik lagi time tu ;)

JUE said...

al-lavendari: Budaya berdiri? konfius la uncle... Ok, jue cari jawapannye! ;)

JUE said...

inaz: a'ah...bila tgk gambar ni, rase kecik jer muqrie time ni. hehehe... Tapi mmg la dia tu x tau takot. Hmmmmmm...

JUE said...

emme: Jom, thn dpn wat family day kat zoo jer! cut cost! hehehe

al-lavendari said...

eh .. silap taip. bukan tengok budaya berdiri tapi pernah tak tengok buaya berdiri ! sori

JUE said...

al-lavendari: Oho....buaya :)

DKosongLapan said...

awok mase pegi zoo negara tu...cukop saspen amse pegi kandang badak ayor tu....bukan hape...... kalo jatoh leee....aduuuiiii.......

JUE said...

D08: Kalau jatuh dlm kandang badak airlah...mmg x leh wat pe. Beserah aje lah.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails