Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 16, 2010

Update sikit & Blog Kuarters P14

Blog x dpt di update wat mase ni.
Sebab nak kena cari USB cable yg baru lagi.
Ada byk benda nak cite sbenanye...
Tapi x besh ar klu cite tidak bergamba.

Betul x?
Heheheh...


*Ish...korang perasan x aku ni asik ada masalah ngan USB je kn? ;)


Hah! cuma nak ckp kat sini, arini sebab mood malas nak bekerja so tetiba plak aku rase nak mengoogle blog kuarters aku. Sape2 yg dok kat presint 14. Bole la jenguk ke blog PERSATUAN PENDUDUK APARTMENT PRESINT 14, PUTRAJAYA okey? Dan jadi la follower jugak. Mana tau kot2 kita ni berjiran ke kan? Biase jumpe kat lif senyum2 jer. :)

Ok tata... & Selamat Menyambut Aidiladha drpd kami sekeluarga.


*Baru jumpe BLOK aku nye blog la.. KOMUNITI PENDUDUK BLOK D APT 14



3 comments:

SyidaGorjes said...

kami bukan penduduk presint itu.hehehhee
selamat hari raya

midiaida said...

salam aidiladha..;D

JUE said...

SyidaGorjes: Hehehe...ok!

midiaida: Salam aida!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails