Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, November 3, 2010

I'M BACK!!!!!

Hye semua!!!!!!!!

Korang semua sihat? Mak aihhh....rindu betul aku ngan korang semua! Sowi la sangat2...sepanjang AKU MENGHILANGKAN DIRI ni, bole kata...mmg aku x bukak blog & x berblogwalking ke blog korang semua. Dah namanye pun menghilangkan diri kan. Huahuahua....

Oh perkembangan terkini aku. Aku, sihat alhamdulillah. Anak2 pun ok. Cik abg pun ok...dan aku pun sbenanye x ke mana-mana pun. Still berada di rumah. Keje???? Hahaha.... sebab ni la aku menghilangkan diri! Aku x nak cite byk pasal ni. Takot la di masa akan dtg ada perkara berbangkit lak. Apa yg aku bole cite kat sini....Skang ni aku dah ada Pemerhati baru. So, apa2 yg aku nk buat di alam maya skang ni, mungkin akan diperhatikan. X suke okey?! Sangat x suke! Ini jugak sedikit sebanyak membuatkan aku stress! Masuk dlm keta nak drive ke tempat keje pun dah rase stress. Camne tu?

Apa pun...disebabkan kini kedudukan work station aku dan Pemerhati sudah berubah. So, I'll try my best utk berblog secara rahsia ~ Ngheeee....

Ok la...babai dulu. ;)

Apapun...KINI KU KEMBALI!



10 comments:

aNgAh_aLiFaH said...

mane kjue menghilang? kena buat entry hutang2 lah camni.. hehehe

eMMe said...

kak jue...dah2! tak yah nak stress ek, terus kan berblog, n selamat kembali ke arena blog...anda sedang diperhatikan, hahahaha~ tapi tak bahaya pun....huahua...

Umie a'iesya said...

mak aiii..de pemerhati pulak ke???adoyaiii

rATu kEBaYA said...

selamat kembali ye..

midiaida said...

yeah2 kak jue da kembali..heheh..ala kak jue..x ley update time keje..layan la time rehat..x kan ade pemerhati gak..hihihi..

JUE said...

aNgAh_aLiFaH : Aduish! Klu wat entry hutang2...takot x terbayar ler. hihihi

JUE said...

eMMe : Tengkiu2. Dh ptg2 sket kot baru bole berblog. ;P

JUE said...

Umie a'iesya : Ishhhh...ada! hehehe...

JUE said...

rATu kEBaYA : Thanx aisyah. I'm back! =D

JUE said...

midiaida : Time rehat mau isi pewot la pulakkkkk... K.jue kn sedang membesar! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails