Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, November 29, 2010

RANIA & PUTING

Rania dan puting (pacifiers) memang tidak dapat dipisahkan. Tadi aku menggodek-godek pendrive gamba2 lama anak2. Then, baru aku perasan yg byk jugak gamba Rania berposing ngan putingnye. Hehehe... Tapi Alhamdulillah, tercerai gak Rania ngan puting2 nye beberapa bulan yg lepas.

Meh kita tengok koleksi puting2 Rania.
Sebenanye byk lagi, maybe x de yg termasuk dlm gamba. ;)



Gamba x ikut turutan umur.



*Kaler putih kosong AVENT



*Kaler putih campur ngn bintang2 biru AVENT gak.


*Ni brand ape ntah. X ingat. Ada gamba grapes kt tgh2.



* AVENT bintang2 gak. kaler je lain. kuning lak.



*Yg ni cute x? Cam riben kan? Hallmark.



*Hallmark lagi. Paling cute! Cam butterfly. Pwezen from Mak Ngah Rania ;)



* Ni pun x ingat brand. Tapi bila mlm dia glow. So bole la nmpk bdk ni time mlm. eheheh....


*Yang ini lak..bila time tak isap puting,
Dia menggigit!



*Gigit duit sambil tayang2 kat atok ngn nenek! heheheh.


13 comments:

al-lavendari said...

orang kata kalau lampai cerai puting, jadi jongang. ye ke ?

atie @ ejay said...

bila lah ank atie nk b'pisah ngn putingnya:(

Cery said...

perghh....cantiknye puting..kelaas gitu

eMMe said...

mcm2 puting rania ada n pakai, boleh wat koleksi, uncle, nnt saya check rania nye gigi jongang, tak pun, suh mama dia check laa...hehehehe...

rATu kEBaYA said...

mcm2 ye puting yg dia ada.. comei klu bdk2 yg hisap puting ni..

JUE said...

al-lavendari: Uncle, mmg org ramai ckp camtu. Tapi tgk budak gak rasenyelah. :)

JUE said...

atie: Rania dulu pun kebetulan tau puting dia, dia sendiri terjatuhkan dari balkoni umah. So, pastu bila2 dia mintak...kita ckp lah yg puting dia dah jatuh. ;)
Kena sabar gak atie, klu nk paksa2 pun susah gak. Mengamuk pulak budak tu kang. hehehe

JUE said...

Cery: A'ah...kelaas! Yg maknye risau gak takot anak jongang. Tapi, rasenye ok kot. Nmpk sama je gigi dia atas bawah. ;)

JUE said...

eMMe: Nnti bole check sama2 eyh? :)

JUE said...

rAtu kEBaYA: hehehe...comei tgk ke puting!

SyidaGorjes said...

dulu aqid tak suka puting.pernah beli yg mcm ada riben tu.cantik dipandang mata, tapi dia yang merasanya.tak sedap kot.

JUE said...

SyidaGorjes: Ye ke...? Rania ni sume jenis puting dia belasah! Yang mahal ke murah ke...on! janji puting! hehe...

karipapsayur said...

rasanya yg glow in the dark tu cap tommee tippee kot.. puting dia tu gemok sikit kan?

beli2 qaiser tamau nyot2 sbb puting tu gemok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails