Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, August 30, 2010

Baju Melayu Upin & Ipin?

Pejam Celik Pejam Celik... Minggu depan je dah nak raya dah?!

Wow...sungguh happy. Happy sebab dah nak raya & happy sebab pekerja gomen dapat saguhati (walaupun x merasa kt tgn lagi!) hehehe... Satu lagi aku happy sebab dlm List Oh List aku baru ni aku dh cut list utk baju melayu Muqrie.

SEBAB

Makcik-makcik Muqrie dh belikan dia baju Melayu! Bukan baju melayu biasa... Tapi BAJU MELAYU UPIN & IPIN! Siap ngan kopiah sekali. Upin & Ipin pun ada baju melayu? Aku pun cam x caya. Bak kata tuan kedai tu... baju melayu ni limited edition. Mase Che Ni ngan Che la dia beli tinggal 3 pasang je - Patut la aku x penah nampak.....

Muqrie mmg suke!!!! Dia kan fanatik Upin & Ipin (walaupun dh kurang sket skang ni...sebab dia dh pandai tgk cite kartun2 lain & cite kanak2). Bagi try je... X mau bukak! Dia kata... TAK BOLEH! Adoyai...pening kepala mama dia ni. hehehe...


So, time Raya nnti la aku show off baju melayu Muqrie k? Kang x surprise pulak =)





12 comments:

. i . n . a . z . said...

nak tengok... nak tengok....

Madamme Anne said...

alah.. baru nak tgk.. ingat kak ju nak publish.. hehehe..
anas pun fanatik Upin Ipin.. klu dia ngamuk, psg je Cd upin Ipin, terus diam.. hehehe

sWeEt MoM's said...

ceRonok la muqrie..di pagi raya lain dr yg lain..mesti byk dpt duit raYeee..

JUE said...

.i.n.a.z. : hehehehe...SURPRISE!

JUE said...

Madamme Anne : Rasenye Anne, mmg kebanyakan budak suke ke budak botak 2 org tu. Mak bapak budak pun suke sbb derang so cute! hehehe...

JUE said...

sWeEt MoM's : Tu la eja...makin kembang la hidung Muqrie! hahaha

eMMe said...

saya dah tgk hahahaa....tapi tak clear sgt la dlm hp kak jue...huhu...

JUE said...

eMMe : Nnti k.jue bwk muqrie gi beraya umah emmi eyh. Bole tgk live lagi...hehehe

eMMe said...

hahahaa....okey! nnt saya masak spagetti cewah! tapi tak open house la tau kak...

SyidaGorjes said...

mana bajunye?nak tiru bole tak?hehehee

JUE said...

Wow...spagetti tu. Okey2! hehehe

JUE said...

SyidaGorjes : Bole je nak tiru... Aqid mesti suke. hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails