Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, August 25, 2010

Update Anak Sedara

Ofis arini ceria ngn lagu2 raya. Masing2 bz bekerja...bila dgr lagu raya ni, x de ar tension sgt kn? Aku bz ker? hahahahah...


Okeh, ni saje nk tunjuk anak sedara terbaru...Zharfan & Zara.
Pix di copy tanpa izin dari blog Inaz, my sil. Hehehe...


Raya ni rase x sabar nk jumpe anak2 sedara especially baby (yg besar) ni. Lahir 11 Julai baru ni. Bukan la aku x excited nk jumpe anak2 sedara yg lain tapi sbb dia ni baby! Dan rasenye dh lama x de baby dlm keluarga aku & keluarga cik abg. So, rase x sabar nk gomol2 budak nih! =D

Muqrie pn mesti sibuk nk dukung & nak riba Zharfan cam aritu. Biasanye kalau Muqrie riba Rania...kepala Rania je dh penuh kt kaki Muqrie tu. Belom masuk badan Rania lagi! hahaha... Erm Rania pn dh pandai suke baby. Time gi umah my sil Kak Rus, pinjam baby jiran Kak Rus jap...sonok je Rania riba baby tu. Bila time nk pulangkn blk baby...terus dia nangis. X bagi baby blk! Hehehe... Muqrie & Rania nk adik lagi yer? Tunggu lamaaaaaa sket eyh? hihihihi.


* Gamba anak2 sedara kt Kelantan ada kt entry seblom ni.



4 comments:

eMMe said...

nak baby....tapi tah la bila la agaknya
usaha n usaha terus...hahahaa....

JUE said...

usaha tangga kejayaan! hihihi

alynchoongjr said...

salam kak jue, nk tnye. yg tempat tdo baby tu kak jue bli kt ne eh? brape eh harga dia.

JUE said...

alynchoongjr : Alyn...ni namanye bouncer. Tapi bukan k.jue yg beli tu. Tu kan anak2 sedara k.jue so tu mama & abah dia la yg beli! hehehe... Tu brand fisher price. Rasenye tu dulu derang beli RM300++.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails