Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, August 18, 2010

List Oh List....

Gaji dah nak dekat...

Raya pun dah nak dekat...

BONUS utk pekerja gomen ni tak ada ker?



Dalam list ada lagi yg nak kena beli & nak kena bayar nih..

* Kuih Raya ~ sudah order

* Kerepek Raya ~ sudah order

* Baju Melayu Muqrie ~ ready-made jer thn ni

* Baju Kurung Aku ~ ada kt tailor lagi...

* Kasut Raya Anak2 ~ cik abg kata baru je beli... tapi mama dia ni klu bole nk anak2 serba baru ;)

* Kasut Raya Aku ~ nak ke x nak...

* Handbag Raya ~ lupe kan saje...

* Foundation ~ kena beli. Kang x berseri pulak di pagi Raya =)


List oh list...kalau bole sume nak di list kan. Tapi sebab BONUS yg memasing dok senyap jer...ada yg terpaksa dilupekan.


* Cik abg, lepas di tolak tambah sume kos nak balik kampung (duit minyak, duit tol, service keta), kos duit raya anak2 buah, kos duit raya bdk2, Oh..cik abg x nak shopping ke thn ni? ~ngheee... lepas dikira2 sume tu... erm yg mane satu dlm list ni cik abg bole tlg coverkan? :)


11 comments:

eMMe said...

akak mmg patut la list, saya tak perlu..hahaha..sebab main ingat dlm pale otak je, tambahan pula, anak lom ade lagi, so senang nak ingat, hahaha...kalo tak ingat nnt leh buat list laa..hehehe...

storymira said...

duit raya che sue tak ada dalam list ker hahahaha

rATu kEBaYA said...

kira banyak jugak list tu... tulah tgu jugak perkhabaran bonus dari gomen... adakah?

sWeEt MoM's said...

Harap Najib Bc la blog kak jue nie..Mintak2 ada la Bonus ek thn ni utk Kita keje gomeN..swasta pn ada gak dpt bOnus!!

JUE said...

eMMe : Kalau emmi nk wat list pn x pe... ;)


storymira : A'ah la...duit raya che sue?! Ala...sowi la, bukan lupe nk dimasukkan dlm list tapi mmg x nak masuk kn pun! hehehe...


rATu kEBaYA : adakah? adakah tiada? huhuhu...


sWeEt MoM's : Hehehe...klu nk bagi Najib bace kena masuk blog politik la pulak. Kalau ADA....lega la sket. :)

storymira said...

kodekut tol...i tak kawen g taw..so layak la dapat duit raya hihih

JUE said...

storymira : Belom kawin tapi sudah ada keleja...so x pat duit raya. Ini bukan Gong Xi Fa Cai tau yg kalau umor 50 tapi x kawin gi pon bole dpt angpau. hehehehe... (ok x alasan....?) =)

SyidaGorjes said...

lupakan handbag? oh tidak!
kasut raya nak ke tak nak? mestilah nak!

JUE said...

SyidaGorjes : Kalau x pat bonus...kena cut list la syida... huhuhuhu...

aNgAh_aLiFaH said...

kak jue, dapat duit bonus kan? bole la beli oven. masin mulut angah kan??? ;)

JUE said...

aNgAh_aLiFaH : hahahaha....mmg masin la angah!!! Bole2... nak oven...nak oven...! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails