Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, August 12, 2010

Photo - photo

Aku skang berada di ofis. Tetiba ada sowang buddy ni dtg gegar2 kerusi aku soh update blog sebab x sabar nak bagi komen! ~ Nampak no ko boring + x de keje yer Emmi? Hahaha...

Emmi, disebabkan K.Jue xde idea... Meh layan gamba2 lama kita menggunakan teknik PhotoScape (1st time aku wat ni) dan off course la sebab ni blog K.Jue so gambar K.Jue kena lebih lah! Ahahahaha...


Korang sume pun bole layan pix ni taken @ Pulau Manukan @ LeMeridien @ Politeknik, Kota Kinabalu, Sabah. Kteorg pergi sini free atas urusan rasmi (keje la tu....) =D
ACCEPT...tambang bot ke Pulau Manukan, kuar poket sendiri + disponsor sket oleh Boss sbb anak2 buah dia ni ada sikit kureng RM coz pegi time belom gaji! kihkihkih...





14 comments:

eMMe said...

malu ar kak jueee...gambar kurus + gigi ade besi, hahahaa! ape la kak jue nih...agak2 la kalo ade idea, tak yah letak gambar2 seksi nih...tapi okey la, kak jue dah mahir gune PScape, hahaha!

JUE said...

Emmi, ok la tu gamba time kuwus & gamba jauh la, org x pasan pun emmi pakai gigi besi time ni. Nmpk emmi cun jer! ;)

*Minah saleh blakang emmi tu lagi seksi..ehehehe

eMMe said...

aa'ah..view tu shantekkk kan kak jue....hahahaha!

Ezzah said...

alaaa..mana lagi gambar nya kakjue?
nak lagi..lagi lagi lagiiiii :D

SyidaGorjes said...

kita pun dah lama download photoscape tu.tp cuma tau tempek watermarks je.hehehehe

JUE said...

Emmi, photo tu is one of my fav! hehehe...

JUE said...

Ezzah nk tgk gambar yg mane? Nak gambar minah salleh seksi tu byk2 or gambar K.Jue & gambar K.Emmi yg byk2? Cepat2 reply komen ni...heeeeee

JUE said...

Syida... Jue watermarks pn x try lagi! hehehe

sWeEt MoM's said...

wahh kurus k.jue time nie..bila lg mau trun kn berat bdn mcm dlu..cayok2 pasti bole!!

aLa2 k.amy malu pulaK..Dh Posing kira Cun La TuEee he3

eMMe said...

tgk la tangan sape yg snap kan....

JUE said...

sWeEt MoM's Eja,

Adoyai...sgt2 susah la mau tulun itu belat. Asik mau makan saja! huhu...

JUE said...

eMMe,

Ye la tu...tgn emmi yg kurus tu yg snap sbb tu effect dia k.jue nmpk kurus eyh? Pandai la photographer ni...hehehe

Ezzah said...

hoh...minah saleh seksi2 x mo ar kak jue. i tgh puasa mata. ahahahah

JUE said...

Izah, permintaan anda telah ditunaikan! ;)

* Kalau minah, puasa mata. Kalau mat? Puasa mata gak ke...ahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails