Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, September 30, 2010

Rania nanges-nanges waktu malam

Gamba2 mmg blur sket. Guna enpon murah camni ler...
-
-
Peristiwa berlaku malam tadi.
Aku masuk bilik je Rania terus nanges-nanges.
*Camni la rupe Rania nanges time aku snap gamba dia.

-
-
Pastu dia ok jap.
-
-
-
-
Lepas tu dia nanges lagiiiii kuat!

-

SEBAB



Tengok mama rupe camni!
mula2 tu tak tutup mata,
bila dh tutup mata...tu yg dia nanges lagi kuat tu. huhu...
*Adoyai...mama baru nak mencantik-cantikkan kulit pakai peel mask.
Anak dh nanges2 dh. Camno?
Rania kata, "Takot tengok mama......"






Gamba tu x clearkan...
Ni kasi clear sket. Time bukak tang mata... ;P



Korang takut tak????? =D


Dah 20 minit lepas tu... bukak mask.

Rania kata, "Cayang mama....."










12 comments:

Ezzah said...

eheheheh..tak kasi can tau mama dia nk cantik-cantik skit. :D

SyidaGorjes said...

mama dia tu pun satu,jgn le pakai camtu malam2.mmg le budak tu pun takut.
yang baca n3 ni pun takut jgk.hehehehe

eMMe said...

hahahaa...terkejut tau...rania punye rambut lak yg mengerbang, hehehe...

JUE said...

Ezzah : Tu la...baru igt nak manja2 kn muke. Sib baik beli sekeping je dulu nak try. Hehehe..

JUE said...

eMMe : Hahaha..bdk tu klu pas mandi, x boh minyak rambut...mmg camtu ler rambutnye. Tambah nmpk 'hantu' lak..lagi mngerbang rambut dia! ;P

JUE said...

SyidaGorjes :Kahkahkah...tuan punye muka pn takot bila tgk balik gamba tu.

. i . n . a . z . said...

hahahhaha.... memang fani.

JUE said...

.i.n.a.z. : hihihihi...

al-lavendari said...

bapa rania nangis tak ?

GematriA™ said...

hahahaha.. kesian betul. naseb nanges gitu2 ja. buat dia meraung? b'gegar lh rumah. adess..macam2 perihal anak. ish, terasa pl mw kahwin. huhuhuhu

JUE said...

al-lavendari : hahahaha...klu dia nangis, haru satu umah!

JUE said...

GematriA : hehehe...pasni klu nk pakai kena tggu anak tdo dulu lah. Erm cepat2 la kawin, sonok tau ada anak ni...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails