Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 22, 2010

Pernah tengok camni kt kenduri kawin?

Ni mase kat Majlis Kenduri Kawin jiran my family house di Ampang. Rumah kami ni jenis teres 2 tgkat, so khemah yg sebanyak 7 buah tu berderet laaaaa.....smpai ke depan umah family aku nih. Erm...dah nama pun berjiran kan, so kteorg pun dijemput. Aku gi time makan jer coz zaman skang ni kan sumenye katering yg uruskan. Hehehe...

Meh tengok kerenah Muqrie & Rania ni...


Time ni jugak la derang nak main2 kat depan umah sambil aku, cik abg ngan mak aku tgh mkn. Atok dh makan awal2 sebab pastu nak gi keje. =)


Sonok main2 camni....sampai ntah sape2 la tetamu yg datang tu siap bole bergambar lak dgn budak dua orang nih. Cam artis la pulak nakk oiiiiii.....



ADA LAGI....... MAIN2 DERANG BUKAN SETAKAT DI SITU







SAMPAI KE DALAM KHEMAH!!!!!!!!!!!!!!!

Suke2 derang jer.... hahahaha.....

Cepat2 kteorg mkn, pastu soh masuk dlm umah. Kunci gate!



10 comments:

eMMe said...

tak penah lagi kak!
mmg 1st time jumpe la...hahahhahaa....
takpe2.....budak2 dimaafkan...
tak heran dah kak jue oi...
suke jugak! tambah meriah majlis kenduri kawen org tu kak...hahahaha

JUE said...

eMMe : Hahahaha....tu la me. K.Jue pun x penah jumpe. Ni anak2 sendiri lak yg pecah tradisi!

fatenton said...

hahahaha
nak buat mcmane..
lagi rmi lagi seronok mainnye :D

JUE said...

fatenton : Tu la faten..derang tgk org ramai2 camni, tu yg masing2 nk menunjuk aksi tu. huhuhu

Ezzah said...

ahahhaha....
ini rupanya keje bbdk berdua ni eeekkkk..
:P

~dARlee zURiS~ said...

laaa...macam2 peel ek.
takpelah kak..sekali sekala jadi artis kan.hehee..

SyidaGorjes said...

hebat betul racer 2 org ni. dalqam khemah pun bole racing..haaaaahahahaa

JUE said...

Ezzah : A'ah....dh umah dok apartment, sesekali jumpe tanah camni lak jadinye. ;)

JUE said...

~dARlee zURis~ : Adoyai...mmg x sangka derang nak main2 sampai camtu. huhuhu...

JUE said...

SyidaGorjes : Hahaha....mesti dlm hati org dok kata, "Anak sapa lah niii...".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails