Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, September 21, 2010

Ni la Baju Melayu Upin & Ipin

Seperti yang dijanjikan seblom raya aritu...

baru nak show off




Baju melayu feberet Muqrie...





BAJU MELAYU UPIN & IPIN!



* Kalau ada sape2 yg berminat utk beli baju camni thn depan... (kot la ada jual lagi kan). Aritu kak & adik ipar beli kat depan Pertama Complex, Jln TAR. Kena beli cepat2 la rasenye coz time derang beli pun dh tggal 2 pasang jer. Satu size 3 (utk Muqrie) & size 6. Kalau kt tmpt lain...x tau la pulak jual kt ne. Ni aku xde komisen pun tau promote kat cni... Just nk bagi anak2 suke...klu anak/ anak buah/ adik korang happy....aku pun tumpang happy! =D






12 comments:

eMMe said...

haaaaa......akhirnya, kuar gak kat blog kak jue, muqrie dah besar, muka dia lain la kak...

SyidaGorjes said...

ni baru first time tgk baju upin ipin ni. kat melaka takde yg pakai lagi..heheheh...

nurulazham said...

comeynye anak bujang kak ju!
nurul lom ada baby boy lagi nih..tumpang seronok tgk anak bujang org je..huhu

JUE said...

eMMe : Dah beli usb cable semlm...bole ar kuar kat blog. hehehe... yer? dah lain ke? bila nak mkn spagetti ni? =)

JUE said...

SyidaGorjes : Aritu raya kat Ampang pun x jumpe lagi yg pakai baju upin ipin. Muqrie sowang jer...

JUE said...

nurulazham : xpe la nurul...nnti no. 4 mana tau dpt anak bujang. bole bagi pkai baju melayu sepasang ngn ayah dia. hehe... (tapi anak bujang ni mmg lasak selasak-lasaknye lah. Letih menjaga. hehehe...)

rATu kEBaYA said...

cantik baju upin ipin ni ye..
bertambah comei bila dak ni yang memakainya..
tahun depan gigh nak mencarilah

alynchoongjr said...

oh muqrie. awak sgt smart. sy nk bekenalan boleh. bape no fon awak. hihiiiiii mama muqrie jgn mara ye.

JUE said...

rATu kEBaYA : Hah thn depan, carik la. Kompem klu dh pkai, x nk bukak dh! hehehe

JUE said...

alynchoongjr : Ish...x de la nk marah. Ermm...keta ada kan? Keje kan? Umah ada x? Gaji bape? Hahahah...ni kes mak mertua mata duitan! - gurau jer..

Miss Q said...

macam2 org niaga skrg.. baju melayu upin ipin plk. harga sama atau jauh lebih mahal??

JUE said...

Miss Q : Itu la..mcm2 idea derang nih. Xde la mahal sgt...harga biasa jer. Klu x silap dlm RM30++ jer. Sampin sendirik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails