Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, October 1, 2010

Akulah Pemenangnye!

Hai..hai..hai! =D


Apa la yg happy sgt ni kan? Mestilah happy sbb baca tajuk entry aku ni pon korang dh bole agak kan? Hari selasa bru ni aku dpt follower baru, CERY. Dia ajak join Giveaway. Selama ni aku x penah join Contest ke..GA ke... tapi kali ni sbb syarat2 nye mudah sgt. Juz jadi follower dia & letak blog dia dlm bloglist kita. Pastu bagi la komen sket kt entry yg dia wat pasal GA tu...


Hadiah dia pulak, sbb Cery ni pengedar Shaklee. So, dia nak bagi Tote beg Shaklee dan satu lagi hadiah... Pouch beg Estee Lauder. Aku lak dh tangkap cintan sama itu pouch beg. Sebab dh byk kali niat ni tertangguh jer nk membeli beg kecik utk letak brg2 make-up. Beg yg lama dh buruk. So, mana tau ada rezekikan...aku join ar! ~ Ngheee...


Sekali pagi ni baca kat shoutbox, aku adalah salah sowang pemenang! Yeayyy...rezeki di pagi Jumaat. Breakfast tadi pun bdk opis belanje. Mmg la rezeki ari Jumaat. Nak tau aku menang apa? Itu Pouch beg Estee Lauder lorrrr.....


So, terima kasih kepada Cery dan anaknye si kecil Faiz yg pick nama pemenang.



* Gamba pouch beg tu nnti bila dh dpt, aku snap k?



12 comments:

SyidaGorjes said...

congrats!

eMMe said...

eh! akak menang ? tahniah kak...rezeki akak...ur lucky sis!

JUE said...

SyidaGorjes : Thanx syida. Bila mau wat teka-teki lagi?

JUE said...

eMMe : time kasih me...puding roti ada lagi x? ;)

Maslina Rosdiana said...

Tahniah Jue...syoknya dapat porch bag yang diidamkan...:-)

JUE said...

Maslina : Hehehe...tengkiu.

simon said...

tahniah tahniah..;)

Miss Q said...

wah best nye!!!

Entry baru: Konflik Kekanda Adinda

JUE said...

simon : time kasih dikk..

JUE said...

Miss Q : K.ana blom berjaya lagi nk wat link kt komen...huhu

rATu kEBaYA said...

tahniah jue.. best jugak dapat pouch bag ni..

JUE said...

rATu kEBaYA : Itu la aishah...mmg mengharap ke pouch bag. skali dpt yg tu! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails