Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, October 5, 2010

Hadiah Giveaway

Hadiah Giveaway dari Cery dah sampai!
Thank you
Poslaju lagi you...
Hehehe...
-
-
*Sila rujuk entry Akulah Pemenangnye! untuk tau hujung pangkal cite k.
-
-
-
Meh layan gambar aku yang ngan rakusnye membuka parcel.
Cery lak bantai balut sampai 3 helai plastik Poslaju...
Hurmmmm...
Nak bagi aku surprise la tu...
Huhuhu...






Aku dah guna dah pun lunch tadi bwk gi Mines
Isi purse ngn enpon ;)










8 comments:

SyidaGorjes said...

Semangat betul!tak sempat nak tunggu beg tu warm up, terus bawak pegi lunch.

eMMe said...

kak jue!!!!! nak pinjam wat gi dinner, hahahha...

JUE said...

SyidaGorjes: Jue ni kadang jenis over eksaited! hahaha

JUE said...

eMMe: hahaha...ye la tu. Tambah labucci dulu kt beg baru bole pinjam! kehkehkeh

Cery said...

haha..jue...balut 3x sebab yg 1st plastik tu mcm berlubang...so balut lagi dan lagi..hehehe
sowila beg tu tak bau kedai dah..tapi cery mmg byk pouch beg estee lauder..ade 3 lagi ni tak penah pakai...darpd buat perhiasan baik kasi kat org..hehe..cery.suke beli brge stee lauder..so byk hadiah beg tu..nnt minggu ni or minggu depan nak buat giveaway lagi..

JUE said...

Cery : X pe cery...tu excercise tangan namanye tu. hehehe...

x bau kedai pun x pe..poslaju pun kuar duit gak tu. :)

rATu kEBaYA said...

bestkan dapat hadiah2 macam ni.. kene selalu join ni

JUE said...

rATu kEBaYA : Lepas ni kita join sesama k? Tapi yg syarat simple2 je lah. hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails