Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, July 23, 2010

Untuk peminat Manchester United


Aku bukan la peminat bola okey? Kalau cik abg tgk bola pn....normally mmg aku x teman. Kalau ada niat nak teman pun, beberapa minit kendian aku akan ZZzzzzzz..... Word Cup baru ni pn, 2 kali je aku tgk / tertgk. Salah satu sbb aku bole tertgk tu....

Aku bangun tgh mlm sbb nak wat susu Rania,
pastu tgk cik abg tgh layan bola dpn TV
German Vs Spain
Aku terbyg kain baju berlonggok x berlipat...
So tgk lah aku itu game sambil2 melipat baju
Mesti hati cik abg berbunga-bunga sbb aku teman dia tgk bola aritu. Dia nak perli2 pn mesti x berani, kang aku msk tdo blk kang! Hahahaha....(Agaknye lah)

TAPI....Mamat dlm gambar tu mmg aku minat tgk! Kahkahkah...



Berbalik pada topik yg asal...hehehe
Pagi2 lagi kwn aku mase kt kolej dulu YM
Xde ckp Salam ke...Gud mornink ke...Bz ke...
Terus dia link kt SINI. Layan....


* Abg...nnti bukak link ni k? (Pesanan ni utk Mira sbenanye...soh abg wan bukak k? Hehehe...)



2 comments:

storymira said...

tak leh buka la kak jue email per 2

JUE said...

storymira : a'ah la...xpelah. cite dh basi. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails