Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, July 9, 2010

Happy Birthday Rania + Pengalaman Bersalin

Salam Jumaat sume... Today aku nk wish Happy Birthday to my little girl RANIA. Rania dah 2 tahun harini (9 Julai 2010). Macam abg, thn ni pn birthday Rania kteorg x wat party. X de party pn x pe kn sayang? Klu ada rezeki, next year kita wat k? Tapi mama x janji tau...hehehe.

Adik, mama loves U sayang. Mcm pesan mama kt abg, mama pn berharap Rania menjadi anak yg solehah dan membesar dgn sihat, cergas dan cerdas! Cuma satu je pesan mama wat mase ni, jgn garang2 sgt tau dik! Bln depan nk anta adik kt taska...nnti x de org nk kawan lak. ehehehe... Errr biar je klu girl lain nk tengok n tenung Rania lama2. X yah lah marah2 k? N jgn la kedekut sgt ngan toys Rania smpai x bagi sape2 usik yer nak? Kongsi2 la... Ehehehe... =)



Ni entry tergantung. Bz pulak arini... Monday sambung lagi ngn pengalaman bersalin Rania. My sil suke wat entry tergantung. Skang aku pulak join. eheheh...



8 comments:

Khairul Nizam said...

hepi besday zizi izet kecil....

storymira said...

hapi besday gurL2 nyanya..che sue pun harap nyaya kat garang sgt..sian abg kena buli kat nyanya..pas nyanya masuk taska dh jarang la jumpa nyanya ek

fatenton said...

happy besday gigirl..
eh lebih kurang je tarikh dgn abangnye muqrie :)

JUE said...

Khairul Nizam : Pak ngah...Rania skang dh kuwus skit dari Zizi Izete la...eheheh.

storymira : Tengkiu che sue. Present tarak ka? hahaha.

fatenton : TQ Aunty Faten. Abg saya umur 1 tahun 10 hari saya sudah keluar tgk dunia! =D

storymira said...

present tahun nie tak ada..mak cik2 die bernasib baik cz ank2 buah lahir jer time stdt cuti so duit tak masyuk

JUE said...

storymira : hutang dulu pn x pe...hikhikhik

storymira said...

hutang2 tak der lA..tunggu tahun depan hahahah..or rania dpt adk bru hik hik hik

JUE said...

storymira : kalau thn dpn pn sama la jugak! eheheh.. Adik baru? hurmmmmmm......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails