Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, May 17, 2010

IMPIAN ~ ini adalah TAG, okeh?

Tag ini adalah dari MoMMY Qastalani berkenaan impian. Berangan itu best!!

Semua orang ada impian masing-masing...Ada org dia simpan impian dia dalam diri dia sendiri..Ada sesetengah pula, dia kongsikan impian dia dengan keluarga/ sahabat handai supaya ianya dapat dijadikan sebagai dorongan dan semanagat...Jom kita kongsi impian kita dan jgn lupa kita support impian kawan2 kita yang lain...


Semoga impian kita semua tercapai


5 impian anda 3-5 tahun dari sekarang

* Aku nk beli 2nd car. Mase tu anak2 pn dh skolah...rasenye perlu la 2nd car ni utk memudahkan urusan menghantar anak2 ke sekolah, sekolah agama. Klu satu keta breakdown, ada satu keta lagi betul x? hihihi...
* Aku nk tambah baby lagi! Bkn sowang...tapi 2 org lagi k. Klu dpt sepasang...rezeki! =)
* Errr nak ada business sendiri. X tau lagi buss ape...harap2 ada la utk tambah2 side income. Kata nk tambah baby...income pn kena la tambah! Betul x? heeee...
* Nak melancong kt luar Malaysia. Bkn gi sowang...angkut skali cik abg ngan anak2. Nk gi mana ey? Tmpt yg bebudak sonok gi la...Disneyland! Dah ada anak2 ni, pikir anak je la. Klu pikir tmpt mak ngan bapak nk gi..tu namanye honeymoon.
* Nak ada umah sendiri! Of course la kan...setiap org mesti ada impian yg ini. hehe...


5 impian anda untuk tahun ini

* Nak kurus!!!!!! Huhu...bila la berat ni nk turun. Mkn makin berselera!
* Nak beli pengukus ngan oven. Aku nak wat kuih ngn kek ~ camne nk kuwus camtuh? hikhikhik...
* Nak belikan anak2 playdoh ngn lego.
* Nak jumpe kwn2 mase kt kolej dulu. Korang...thn ni turn umah Zura kn?
* Nak gi bercuti dlm negara jer...wif family. X bgtau derang lg plan ni...

Korang yang xde idea nk post entry... Sila buat tag ini!



7 comments:

azuranor said...

heheh..ye tahun nih umah aku...jgn xjd lah yer!!!!!!sila rancang sebaik-baiknyer!!!!!hohoho

fatenton said...

kak jue, faten pun nak anak jugak.. :(

JUE said...

azuranor : yg dokat2 ni ok lagi...yg jauh nun kt utara sana tu...kena inform 6 bulan awal! ahahaha

fatentin : faten...wat la tag ni. nnti ramai yg akan amin kn. aminnnnnn

storymira said...

huhuhuh kak jue sy pun tak sabar nk dpt ank saudara baru dah ada tanda2 ker...saya rasa rania n muqrie pun nk adik

JUE said...

storymira : Tanda2????? No..no..no... baca betul2, impian tu utk 3 thn lagi la...eheheheh.

storymira said...

mmg bc btl2 tak per la 3 tahun lg pun janji dpt ank buah huhuhuh

JUE said...

storymira : alah mira...asik mengharap anak buah jer. Harap la nk ada anak sendiri! ehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails