Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, February 3, 2010

Fanatik!

Hallu semua...Mizz me? Hehe...semlm x sempat la nk update blog. Petang kena pergi E3 ada Penerangan Mengenai hal-hal kewangan. So, bila dh tau awal2 yg petang tu xde kt opis...ape lagi? Siapkan la keje yg ada tu kak oi! Errr tapi seblom aku gerak tu...sempat la view blog. Terima Kasih eh kepada yg telah menjawap kemusykilan2 aku tu...ermm yg x dpt jawap pn thanx jugak tau sebab sudi utk menolong aku (walaupun at the end korang pn x tau gak) heheh...

So today...aku nye post dh Justify! n siap ada signature lagi! ;P
Ermm mybe esok baru nk try wat yg lain2 tu...

Okay, hari ni just nk cerita sket pasal Muqrie. Muqrie ni sejak kuar cerita Geng Upin & Ipin last year tu dh mcm fanatik ngan Upin &Ipin. DVD (beli yg ori tau...hehe) yg dibeli oleh cik abg last year tu dia dok ulang2 spai dh nk rosak dh! Jalan cerita pun dia siap dh hafal dh. Paling dia suke lagu tu...

"Tanam tanam ubiii
tak perlu dibaja
orang berbudiiii
kita berbahasa
goyang badan goyang kaki
kita nyanyi ramai-ramaiiiiiiii"
~ dia nyanyi smpai lagu habis...pastu ulang lagi...ulang lagi...dan lagi...dan lagi..dan lagi...lagiiiiiii...
Pastuuuuu kiteorg x leh tahan dh..trus sorok DVD tu! Smpai skang x tgk dh! Hehe...kejam x mama n babah dia nih?

Er tapi...walaupun kiteorg kejam, tapi kiteorg beli gak stuff upin & ipin utk dia. Mak-mak sedara dia la yg byk beli. Babah dia cuma beli kasut jer...(walaupun seblom ni babah dia mmg x bg kalau aku nk belikan stuff yg kartun2 utk Muqrie).

Ni antara stuff yg ada...

Baju...

Baju Lagi...

& Baju Lagi...
ada 1 lagi tp dh koyak plak gamba budak botak 2 org tu sebab asik dikopek2 oleh Muqrie
Kasut! Dia lebih suke pkai kasut ni dr kasut N***.
Babah...raye nnti kita x yah dh gi kedai Al-I***** tu. Kita beli kasut cam ni jer - hehe

* Alamak! nape x justify? x jadi la pulakkkk...hehe malu jer

3 comments:

MiDiAiDa said...

salam..jom singgah http://midiaidabiz2u.blogspot.com..tq..;D

eMMe said...

nasib tak minta patong upin dan ipin, tu nmpak patong tom cat,hehehee

JUE said...

MiDiAiDa - okey2 nnti k.jue snggah eh.

eMMe - sib baik x penah terserempak patong upin ipin! klu x kopak 'pitih' aka duit!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails