Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, February 5, 2010

Bestnyer benda nih!



Eh..eh..ape tu? kecik sgt plak gamba dia eh. Ni Air Massager la...Best wooo aku baru dpt ptg ni. Semlm ada org dtg jual kt cni...tp aku cuti. So before lunch td aku order...ptg ni dh dpt dh! Memang best la produk ni.

Contoh, bole letak kt tengkuk ...siap ada vibrate lagi tuh! Lega rase bebanan di bahu.


Letak kt cni pn best! Terasa mcm kerusi urut ala ala Ogawa tu la. Sesuai utk kita-kita yg keje kt opis...mngadap komputer membuat kerja2 opis yg byk smbil2 berblog..ym..facebook n etc.


Memang aku rekomen! Almost everyone kt opis aku ni dh ada produk nih. Hehe..


4 comments:

Ezzah said...

beli kat ner k.jue? bape RM?

storymira said...

huhuhuhuhuhu beli satu tp nk free jerr hihih

JUE said...

Ezzah - Tiga Puluh Lima Henggit jer ezzah...bdk opis ada amik no.hp org yg jual tu mase dia dtg jual kt opis aritu.

storymira - nak free? ngeh..ngeh..ngeh

eMMe said...

Kak Jue, tu Sidi AF yg jual tuu...sian dia, nyanyi tak laku, juai barang laku, rezeki dia kan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails