Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, June 3, 2010

HANDPHONE AKU HILANG!

Just nak bagitau yg aku dh lebih 3 hari x jumpe handphone!

Hari Isnin baru ni...mase kt ofis ada. Tapi aku x ingat la time balik tu aku ada amik atau x. Smpai je kt umah...bkk handbag, dh xde. So...aku rase msti la aku tertggal kt ofis.

Selasa...cari handphone kt tmpt xde pulak. Try kol...ada bunyi 'tut...tut', tapi x dengar plak kt area tmpt aku tuh. So aku agak tercicir dlm keta la tu... Sbb malas nk turun kt parking, time blk la baru nak cari. Cari2 dlm keta xde jugak! Smpai umah...try kol lagi. Still ada bunyi...tapi x dengar gak kt dlm umah.

Rabu...officemate try kol, dh x bunyi dah. Msti bateri dh abis. Officemate soh gi Maxis takut2 ada org guna handphone aku ker.

Khamis...pagi ni baru nk kol maxis. Bil aku x terjejas kot...baru RM20 lebih. Cuma dia x dpt check bila last handphone aku digunakan. Kena tunggu bil..dia kata. Malas nk pikir byk2...mood pn ada skit kureng arinih.



SO KEPADA ABAH, MAK, IJAM, INAZ, FARHANA, MA, ABG FANDI, KAK ANI, KAK RUS, KAK LA, RUSNI, MIRA, MAKCIK-MAKCIK, PAKCIK-PAKCIK, KAZEN-KAZEN, KAWAN-KAWAN... KALAU NAK CARI AKU, KOL HANDPHONE MY HUBBY JER LA YER?




5 comments:

SyidaMislan said...

dah hilang?
kene tukar BB la lepas ni.huhuhuuuu
tp mesti mcm sedey sbb byk contact+infos dlm tu da susah nak trace balik.

Umie a'iesya said...

loh...gi ane tu kak jue...tercicir bawah meja opis or bawah katil kat umah kot.......

JUE said...

SyidaMislan : tu la...nak cari gak dulu nih. klu next week x jumpe gak kena ar wat announcement mntk no fon kenkawan! :(

Umie a'iesya : dah cari dh sya...huhuhu.

Mommy Pinky said...

isyh, benda paling penting plak hilang..jgn sedih2 ok ;)

JUE said...

Mommy Pinky : tu la...tapi cam xde harapan jer nk jumpe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails