Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, April 7, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI

Setelah kira-kira 3 bln aku terjun ke alam blogger ni....ni lah 1st time aku blajar cara2 nk wat link. Sumenye gara-gara sbb nk Si Encik Ben Ashaari tu singgah kt blog aku. Mybe bg blogger2 lain yg dh expert n senior, korang mesti dh kenal siapakah gerangan pemuda ini. Dia mempunyai idea bernas bagi blogger2 baru untuk mempromosikan blog masing2. Camni pendapat Ben...

Bagi aku lak...aku just nk mintak pendapat BEN ASHAARI tentang blog aku ni. Background ok ke...susunan...gaya penulisan...benda2 camtu lah.

Sambil2 tu...aku nak cari kwn2 lama. Mana tau ada kengkawan lama yang terjumpe blog aku melalui blog Ben! Hah...kira cam Jejak Kasih lah kn?! hikhikhik..

Kepada blogger2 lain...klu ada yg sudi utk jadi Follower aku, Alhamdullillah. Insyaallah...aku pn akan jadi follower korang k! =)

Finally....Encik Ben, singgah lah sini k? I pun dh jadi follower u....


Segak bergaya orangnye....tapi sorry ladies....dia sudah berpunye. hehehe...


4 comments:

eMMe said...

kak jue! mane ben ashaari tu? tak mai2 pun, heheheh...

JUE said...

hahaha...klu monday dia x mai2 gak, k.jue gi remind dia blk! ;P

BEN ASHAARI said...

mai dah niiiii... sabaqqqq noo ..hahahha

JUE said...

BEN ASHAARI : Hahaha....jgn la terasa. Kawan Jue tu mmg gitu. Betul x eMMe? Papepun thanx eh Encik Ben sudi jelajah blog yg x seberapa ni... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails