Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, April 5, 2010

PRAMUGARI-PRAMUGARI

Morning....hehe. Biasa la...Monday2 morning mmg slalu mgantuk, x de mood la apa la kn...? Ni aku baru baca emel dari my bestfren mase zaman2 high school dlu, Nasfarra. Maybe korang pn dh dpt emel ni...xpe lah. Saje je nk post entry pasal ni...untuk cuci-cuci mata. Iyer ker? Hmmmmm....layan je lah gamba2 Pramugari Antarabangsa nih.



Pramugari, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab pramugari yang memegang jawatan untuk mecegas minda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? haha!) Aku yg pompuan ni pn Setuju!


Pramugari dari negara Thailand . Siapa sudi tidur jika pramugari seperti ni yang jalan sana sini dalam kabin kapal terbang?


Pramugari dari negara Amerika Selatan. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa nak naik bas balik kampung lagi?


Pramugari dari negara Russia . Boleh ke si pendek memohon jawatan pramugari di Russia ?


Pramugari dari negara UAE. Manis betul...


Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah...


Pramugari dari negara Saudi Arabia . Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit...)



Selepas gambar-gambar pramugari dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada pramugari Malaysia ...


Ehh...boleh tahan juga...Nape tak pernah aku nampak pramugari seperti ni walaupun dah banyak kali aku travel?


Pramugari dari Fireflies Malaysia. Kira okay juga lah...malahan ni budget airline...Standard memang tak boleh banding dengan airline dari luar negara


....................ni problem mekap atau problem pramugari ni? (Yang seolah-olah pelakon opera cina tu...)


Yang ni kira cun ?


Macam mana dengan yang ini??



Mesti ramai yang tengah marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut rasa gembira, sebab sekurang-kurangnya paras muka pramugari kita ni dah kira menonjol...jika banding dengan yang seterusnya.........


Pramugari dari negara Afrika. Penumpang akan tidur lenyap je sepanjang masa penerbangan.




3 comments:

Opah Ju said...

wowww pramugari thailand tu sexy betul....klau
pak tam tengok pun terliurr....

eMMe said...

yg pramugari dari Afrika tu tak leh wat pe la
mmg stndard cantik mcm tu la kak...lain la kacukan Afrika - amerika ke, cantik laa...

JUE said...

Opah Ju - tu la....seksi betul! tapi don't worry....klu pak tam, dia tgk mak tam jer....heheh.

eMMe - betul...dh acuannye begitu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails