Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, March 30, 2010

Ramainye Juliana!

Tadi kt Traffic ada bendera US dh tersesat masuk kt blog aku nih. Try usha balik...hehe. Owh...agaknye dia nk cari Juliana mane ntah. Tetiba trus kuar image. Huh ramainye orang yg bernama Juliana kt dunia ni. Bkn org jer...benda pn nama Juliana! Meh tgk sikit....

Image dari google


Jelita.... "Juliana Paes, tuka rupe nak?" hehehe....


Seksi nye Juliana Martins ni....Cun lak tu!


Queen Juliana... Mak aku penah ckp, nama aku dipilih sempena nama Queen Belanda. ~ Dia ni lah kot.

Yang ni pn cantik ape...hehe. Nama dia Juliana Malacarne!


Rajin tau Juliana Rabilo Adele ni blajar...walaupun serba kekurangan.


Hah terbeliak mata tgk! Soooooo.....gorgeous ~ Juliana Blue Parure


Cute nye... Ada jual online lagi.


Beskal ni pn nama Juliana tau!






9 comments:

fatenton said...

hehe..
agaknye kak jue kategori yang mana satu ye? hihihi :D

JUE said...

fatenton - hahaha...susah nk jwb tu.
Hmmmm....nak msk yg mane yer? Errrr

~ Kategori yg cantik tu...cantik sgt.
~ Kategori raja-raja...darah dayang kpd raja-raja pn xde!
~ Kategori body builder...besar tu dh ada,tp x berketul-ketul lagi.
~ Kategori rajin blajar...kompem x! klu x msti dh jadi doktor ke lecturer ker...

Err senang cite, I'm not in da list la...
but I wish nk jadi si Jelita tu...hikhikhik

eMMe said...

hahahaa....Juliana ohh juliana..fiwitt...

Dayu said...

heheheeh...
mcm2 ada kan, nama Juliana tu mmg kira international..
tapi bila necklace tu pun nama juliana, mmg sgt tak sangka, basikal pun ada nama...

JUE said...

Dayu - A'ah...mmg x sngka yg necklace ngn basikal pn diberi nama Juliana! hehe..

JUE said...

eMMe - fiwitt la sangat...haha

Emy Amir said...

hahahahahaha......seyes!!! ramai gile nama juliana kan! femes tuh! nama2 artis nih...

hahahaha...yg badan ala2malek noor tuh yg tak tahan tuh..hehehe

ElyaElmo said...

hu3....mana jumpe juliana tough tu...hu3

JUE said...

Emy Amir - kehkehkeh...lawak la kn tgk Juliana yg itu.

ElyaElmo - hehehe...juliana tu jumpe dlm google image. dia ni fames gak rupenye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails