Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 28, 2010

My Routine

Hallu semua....hari ini aku cam bz laaa! (hehe...bz ker...)
Pagi-pagi lagi aku dh bukak Sistem Hrmis. Re-print blk Lampiran A GCR yang aku dah anta tp lupe nk wat copy! (Sengal betul). Hmmm sib baik la department aku x ramai staf. Kalau x...mau nyer aku mintak balik borang tu kt Sumber semata-mata nak fotostat! Hehe...

Pastu bukak lak Hrmis my bos2 utk Sokong dan Luluskan cuti pegawai...(cam aku lak yg boskan?!) Hehe...

Pastu, order makanan utk 3 meeting yg akan berlangsung next week. So bermula la proses permohonan LO...

Pastu my collegue inform lak. Kata nk kena bukak fail-fail baru. Aku kira2 ada 9 fail baru aku nk kena bukak! (termasuk yg nak kena tutup). ~ kalau print jer tajuk n nombor fail tu x pe lah...ini nak kena wat ngan tulisan blok. Tu blom lagi nak minit surat kuar masuk fail yang menimbun atas meja(ini adalah tugas yg paling aku x suke ~ x sabar nak tnggu CC baru coz ini dalam senarai tugas CC)Hua..hua..hua....

Ini adalah tools yg aku guna utk proses filing.


Ini lak contoh hasil kerja aku pagi tadi.

* Saje letak pix. Kalau stakat aku membebel dlm entry yg membosankan korang ni...sian plak kat korang. Takut korang xsempat baca lagi dah tdo! hahaha....
Ok la yer...dah x de idea dah ni! Aku nak sambung keje balik. Kata bz....heeeee..

Semalam gi Bengkel Hrmis kat E3. Sonok dapat jumpe blk kawan2 kt E3 termasuk korang yang group gi Genting aritu. Walaupun x cukup korum...tapi still happy jumpe korang! :D

3 comments:

MiDiAiDa said...

ish3..bznye die..heheh..

eMMe said...

cewah2.....akak jue, fail kat belakang meja akak tu melambak tak kemas, selerak! kui..kui..kui...

JUE said...

owh...yg tu mmg k.jue sengaja bg sepah2 utk bg motivate kt k.jue utk wat tugas yg paling k.jue x suke (minit surat kuar masuk fail)! ~ ok x alasan tu? ngeh...ngeh..ngeh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails