Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 26, 2011

Rania @ PERMATA

Salam...


Arini nak update tentang aktiviti Rania di Pusat Anak PERMATA Negara Presint 16. Picture2 credit to FB Group.


Time ni, aku dtg wat Penglibatan ibubapa. Kat PERMATA, wajib ibu atau bapa terlibat ngn aktiviti2 PERMATA bersama anak selama 4 jam dlm sebulan. This time, aku wat 2 jam. Turut serta utk Penglibatan kali ni... mama Amirah (yg berbaju biru). Ni kiranye yg satu kelas ngn Rania la.. Kelas 2-3 tahun.


* Rania (baju kuning) & kawan2 sekelas.
Sonoknye mereka mandi swimming pool!
Klu aku tau la aritu derang mandi kolam...
kompem dh bwk baju mandi! hehe..
~Abaikan kakiku yg gebusssss itu k? ;P



*Aku bukan setakat tgk anak sendiri je tau...
anak2 yg lain pun
dilayan sama rata.



*Makan time...
Ni mesti Cikgu soh posing dulu seblom mkn ni. hehe...




*Ni hari lain. Aktiviti uli tepung. Aku xde time ni.
Anak2 lain sume kusyuk memerhati.
Cuba cari mane Rania? :D



*Aktiviti sand-play kata omputih.
Ckp melayu.. main pasir!
Sonok kn? Kt umah, mane nk jumpe pasir.
Dok putrajaya... tgkat 5 pulak tu. hehe...


Ok la... till the next entry.





10 comments:

rATu kEBaYA said...

menarik aktiviti anak permata ni ye.. macam2 ada

DKosongLapan said...

bestnyeee......gahse macam nak rejister untok dighi sendighi bulih tak???

eMMe said...

kak jue, rania pandai kawan tak? sian dia, dok belakang je.tak suke uli tepung kot? hehehe...

SyidaGorjes said...

bestnye school ni.dah macam school dalam cite timmy time.nape la takde permata ni kat KL?*kijam*

JUE said...

ratu kebaya: Betul tu...mmg byk aktiviti. Next time jue update lagi aktiviti2 yg ada...


D08: hahaha...yop masukkan la anak kt PERMATA. Bole la join selama 4 jam dlm sebulan tu...Yop nk wat lebih pun bulih...tp kang org umah pelik lak...coz cikgu2 sume muda2. hehehe...


eMMe: Hahaha...seblom ni cikgu dia kata, dia pemalu! Skang dh ok dh... Lagipun, Rania tu mmg bab2 selok belok umah tangga ni ada sikit 'M'. Abg tlh mama lipat kain...dia wat x tau je. Ni uli tepung pn sama gak la tu... Agaknye ikut perangai sape yer? hehe..

SyidaGorjes: Klu sume school camni kn best kan?

eMMe said...

kak jue~ me tau sape
*tettt...hihihihi...

CuppyCakeMommy said...

menariknya..permata ni ada branches kat tempat lain tak?

btw..ada educational toys for your kids at my blog ye..do cekidout

storymira said...

teringin lak nk masuk zaman rania hihihh

storymira said...

teringin lak nak masuk zaman kanak2 blk..andai masa leh berputar hiihihh

karipapsayur said...

eh best nye aktiviti sini!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails